ofis masası,toplantı masası,elips toplantı masası,sümenli toplantı masası,suntalam toplantı masası
Sümenli Elips Toplantı Masası

Sümenli Elips Toplantı masası, müşterileriniz üzerinde büyük etki yapar. Görüşmeye katılanların yaratıcılıklarını tetikleyecek ve daha iyi fikirler ortaya çıkartmalarını sağlayacak bir dizayn, toplantı verimliliğinizi de arttırır. En uygun toplantı masası ölçüleri, odanın ölçülerine ve planına göre değişiklik gösterir.
Ölçüleri Nasıl Belirlenir?
Ofis mobilyaları kategorisinde bulunan toplantı masası seçimi, odanın boyutlarına ve şeklinde uygun olarak yapılmalıdır. İdeal yerleşimlerde odanın ortasında konumlanacak masasının boyutu, kenarlarda kalan boşlukların iki katı kadar olmalıdır.Örneğin 4×4 metrelik bir odanın ortasına yerleştireceğiniz toplantı masasının ölçüleri, 2×2 metre olmalıdır. Ofis dolapları da tüm duvarlardan eşit mesafede konumlanacak masa, oturma ve hareket alanı da sağlayacaktır. Yuvarlak masalarda ise bu değer, çap olarak kullanılabilir.
Masanın oturma kapasitesi ise, kişi başına 50 cm alan ayrılarak hesaplanabilir. Toplantıya katılımın yüksek olması halinde, bu rakam 40 cm’ye kadar düşürülebilir. Ancak katılımcılara hareket alanı bırakılması ve not tutulmasının kolaylaştırılması amacıyla daha sık yerleşim yapılmaması önerilir.Dikdörtgen şeklindeki odalarda köşeli toplantı masalarının kullanılması, alanı doldurmanıza yardımcı olur. Ancak kare odalarda ve küçük alanlarda yuvarlak masa kullanımı, hareket alanını arttırırken oturma kapasitesini korumanızı sağlar.Günümüzün ihtiyaçlarına uygun olarak metal ayak aksamı ve suntalam üst kısmı ile ofisinizde şık bir görünüm sağlayan , kare, diktörtgen yada oval tarzda ofis masası , toplantı masası modelleri ,İstenilen renk ve ebatta üretim imkanı bulunmaktadır.

Bayi olduğumuz elips toplantı masası bölgeleri;

elips toplantı masası adana, elips toplantı masası adıyaman, elips toplantı masası afyon, elips toplantı masası ağrı. elips toplantı masası amasya, elips toplantı masası ankara. elips toplantı masası antalya,elips toplantı masası artvin,elips toplantı masası aydın,elips toplantı masası balıkesir,elips toplantı masası bilecik,elips toplantı masası bingöl, elips toplantı masası bitlis.elips toplantı masası bolu,elips toplantı masası burdur,elips toplantı masası bursa,elips toplantı masası çanakkale,elips toplantı masası çankırı,elips toplantı masası çorum.elips toplantı masası denizli, elips toplantı masası diyarbakır,elips toplantı masası edirne, elips toplantı masası elazığ, elips toplantı masası erzincan, elips toplantı masası erzurum, elips toplantı masası eskişehir, elips toplantı masası gaziantep, elips toplantı masası giresun, elips toplantı masası gümüşhane. elips toplantı masası hakkâri, elips toplantı masası hatay, elips toplantı masası ısparta, elips toplantı masası içel (mersin),elips toplantı masası istanbul, elips toplantı masası izmir,elips toplantı masası kars, elips toplantı masası kastamonu, elips toplantı masası kayseri. elips toplantı masası kırklareli, elips toplantı masası kırşehir,elips toplantı masası kocaeli, elips toplantı masası konya, elips toplantı masası kütahya , elips toplantı masası malatya. elips toplantı masası manisa, elips toplantı masası kahramanmaraş,

Servis hizmeti verilen elips toplantı masası bölgemiz;

elips toplantı masası mardin, elips toplantı masası muğla, elips toplantı masası muş, elips toplantı masası nevşehir. elips toplantı masası niğde. elips toplantı masası ordu. elips toplantı masası rize, elips toplantı masası sakarya. elips toplantı masası samsun. elips toplantı masası siirt, elips toplantı masası sinop. elips toplantı masası sivas. elips toplantı masası tekirdağ, elips toplantı masası tokat. elips toplantı masası trabzon, elips toplantı masası tunceli. elips toplantı masası şanlıurfa, elips toplantı masası uşak. elips toplantı masası van, elips toplantı masası yozgat, elips toplantı masası zonguldak, elips toplantı masası aksaray. elips toplantı masası bayburt. elips toplantı masası karaman, elips toplantı masası kırıkkale, elips toplantı masası batman, elips toplantı masası şırnak, elips toplantı masası bartın,elips toplantı masası ardahan. elips toplantı masası ığdır. elips toplantı masası yalova. elips toplantı masası karabük, elips toplantı masası kilis, elips toplantı masası osmaniye, elips toplantı masası düzce,