ankara,ofis masası,makam masası,yönetici masası,metal ayaklı,
Lineer Yönetici Masası

Metal ayaklı Lineer ofis yönetici masa takımı modeli

Neden ,LİNEER YÖNETİCİ MASASI modeli; eğer ofisiniz zevkli bir şekilde dekore edilmemişse çalışma veriminiz ister istemez düşecektir. Yeteri kadar geniş bir masada çalışamayan çalışanlar, masanın üzerinde çalıştıkları projelerden yeterli verimi alamazlar. İyi organize edilmiş bir masa, işlerin daha hızlı ilerlemesini ve daha iyi verim alınmasını sağlayacaktır. Bu nedenle bir ofisin en önemli ofis mobilyası sayılabilecek yönetici masası seçilirken hem yeterince işlevsel ve güzel olmasına, hem de ofisteki diğer mobilyalarla uyumlu olmasına dikkat etmek gerekir.
Genellikle uyum sorununu ortadan kaldırmak için en başta mobilya seçerken takım olarak seçmek hem daha ekonomik hem de daha dekoratif olmaktadır. Bir yönetici odası takımında bulunan parçalar; makam masası adı verilen büyük bir çalışma masası, bir etajer, bir dolap, bir sehpa ve çekmeceli bir mobilya olan kesondur. Büyük bir çalışma masasında çalışan kişi isterse projelerini rahatlıkla masaya sığdırabilecek, isterse bir bilgisayarı da aynı masada kullanabilecek, üzerinde çalıştığı projeleri her kullanımdan sonra kaldırmak zorunda kalmadan bulunduğu yerden sonuna kadar faydalanabilecektir. Etajer; çekmece ya da raf sistemiyle birlikte sunulan, düzenleme amaçlı kullanılabilecek bir mobilyadır. Etajerin üst yüzeyine ofisinizi hareketlendirecek bir vazo veya hoş bir biblo koyabilir, raf ya da çekmecelerine ise işle ilgili evrakı, kırtasiye malzemelerinizi, boş dosyalarınızı, düzenlenecek iş listelerinizi yerleştirebilir ve böylece hiçbir zaman aradığınız şeyi kaybetmezsiniz.


Oturum düzeni ve verim;

Ofislerde hem çalışanların kişisel malzemelerini ortalıkta bırakmamak için, hem de acil işi olmayan evrakı, masaların üzerinden kurtarıp etajerlerde sakladığınız göz atılacak evraktan ayırmak için bir dolap bulunması da gerekir. Böylece işlemden kaldırılmış dosyalarınız ve daha sonra bakılması gereken kağıtlar ortadan kaldırılmış olacağı gibi çalışanlarınızın çantaları da yerlerde ya da sandalye arkalarında gezmekten kurtulur. Takımlarda bulunan diğer sehpa, keson gibi parçaların nasıl kullanılacağı da sizin keyfinize kalmış.



Ölçüler

Üründe kullanılan malzemeler
TEKNİK ÖZELLİKLER
Masa Yüksekliği :
Masa Genişliği :
Masa Derinliği :
Konsol Yüksekliği:
Konsol Genişligi :
Sehpa Yüksekliği :
Sehpa Yüksekliği :
Sehpa Genişliği :
Sehpa Derinliği :

Teknik Bilgiler

Ayak kısımları metal malzemmeden imal edilmekte olan modern tasarım yönetici masa takımı modelidir. Lineer masa ; üst kısmı isteğe göre suntalam veya laminat olarak üretilmektedir. Konsol ( kütüphane ) kısmı masa ve sehpa ile uyum içinde tasarlamnamkatır. Modern çizgiler taşıyan ofis masası ile ilgili daha fazla ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kurulum ve Garanti Şartları

GARANTİ KOŞULLARI
Tüm ürünler aksi belirtilmediği takdirde üretici firmaların garantisi altındadır. Garanti koşullarının geçerli olabilmesi için kargo teslimatı esnasında ürünü mutlaka kontrol ediniz. Herhangi bir hasar gördüğünüzde tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün üzerinde yapılan değişiklikler,ürünün deforme olması ya da ürünün orijinal dizaynının bozulması garanti kapsamı dışındadır.

YILMAZ MOBİLYALARI İADE ŞARTLARI

Madde 1: 14 gün içinde aşağıdaki durumlar haricinde ürün iadesi hakkınız bulunmaktadır. Özel sipariş: Kişiye özel masa ölçüsü,aksesuarı,renkleri,suni deri, ayak rengi değişimi, ölçü değişikliği değişimi vs. gibi durumlar varsa ürün, iade alınamamaktadır. Kurulumu yapılmış ürünler: Demonte olarak gelen, kurulumunu biz ya da müşterimizin yaptığı ürünler iade alınamamaktadır.
Madde 2: Orijinal paketiyle iade edilmeyen ürünlerin ücret iadesi yapılamıyor. Orijinal paketinin olmaması halinde, ürünün taşınırken zarar görmeyecek bir şekilde paketlenmesini rica ediyoruz.
Madde 3: Ürünün üretiminden kaynaklı bir sorunu var ise 14 gün içerisinde, ürünü ücretsiz iade edilebilirsiniz.
Madde 4: Kargolu ürünlerde: Kargo bedeli alınmış olan ürünlerin, iadesinde kargo ücreti iade edilmemektedir. Kargo bedeli alınmamış ürünlerin iadesinde 20 TL iade bedeli karşılığında iade hakkınız bulunmaktadır.
Madde 5: Nakliyeli ürünlerde: Nakliye bedeli alınmış olan ürünlerin, Yılmazburo’dan kaynaklanmayıp, 14 iş günü içerisinde Cayma Hakkı kullanılan Ofis Mobilyalarının iadesinde nakliye ücreti iade edilmemektedir.
Madde 6: Outlet ürünleri iade alınamamaktadır.
Madde 7: Mağazalarımızda yapılan alışverişlerde özel sipariş veren müşterilerimizin iade talebi 24 saat içerisinde tarafımıza bildirilmediği takdirde kubul edilmez.
Madde 8: Ürün ölçüsünün ofis uymaması: Ürün ölçülerini sitemizde belirtiyoruz, ofisinize ölçüsü uymadığı için iade, iade şartlarımız dışındadır. Lütfen ürünü satın almadan önce, ürün ölçülerine göre,kontrollerinizi sipariş vermeden önce yapmanızı rica ediyoruz.