kartoteks,dörtlü kartoteks,merkezi kilit,özlük dosya dolabı,özlük dolabı,çelik dolap
Üçlü Kartoteks ( Özlük Dosya ) Dolabı

ÖLÇÜLER
EN: 46,5 Cm
DERİNLİK: 62 Cm
YÜKSEKLİK: 102 Cm
DKP sacdan imal ve elektrostatik toz boyalı , özlük dolabı


Üçlü kartoteks dolabı sayesinde resmi ve özel her türlü kurumun evrak düzeni sağlanmaktadır. İşletmelerde düzeni sağlamak hem iş verimliliğini artırmakta hem de çalışan personelin işini kolaylaştırmaktadır. Düzeni sağlamamın yolu da sadece işi bilmekten geçmez. Aynı zamanda büro malzemelerinin etkin kullanılması da düzen ve tertipte önemlidir. 3’lü kartoteks dolabı üretimindeki temel hedef de özellikle evrak yoğunluğuna sahip firmaların bu evrakları kısa ve orta vadede el altında bulundurabilmesini pratik bir şekilde sunmaktır.


Büro malzemesi seçiminde işinize yarayacak boyutlarda ve niteliklerde ürün seçmek orta ve uzun vade için çok önemlidir. Oluşabilecek ihtiyaçları da öngörerek yapılan seçimler, doğru seçimlerdir. Şu anda ikili ya da tekli kartoreks dolabı yeterli olabilecekken 6 ay içinde iş yoğunluğu ve evrakların çoğalması sebebiyle üçlü ya da dörtlü kartoteks dolabına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun için de parça parça temin etmek yerine hem büro dekorasyonunu bozmamak hem de pratiklik ve düzen sağlamak açısından baştan öngörerek karar vermek gerekir.

Üçlü Kartoteks Dolabı Özellikleri


Üçlü kartoteks dolabı özellikleri arasında en belirgin olanı kalite ve konforun bir arada sunulmasıdır. Bu iki ölçütü bir araya getirmek için ise insan gücünün etkili ve doğru kullanılması gerekir. İşçilik kalitesi dediğimiz bu ölçüt de 3’lü kartoteks dolabı için ayrı bir özelliktir.

Çelik dolaplar uzun yıllar birçok çevresel faktöre karşı dayanıklıdırlar. Özellikle nem gibi dolapların hızlı deforme olmasına neden olan etkileri azaltmanın yolu sağlam malzeme ile üretilmiş çelik alaşımlı dolaplardan geçmektedir. 3’lü kartoteks dolabı için kullandığımız çelik saç, Ereğli Demir Çelik tesislerinde üretilen ve soğuk haddelenmiş bir üründür. Bu ürün farklı kalınlıkları ile müşterilere sunulmaktadır. Kalite politikamız gereği müşterilere sunduğumuz ürünlerde, standart üstü bir üretim sağlamaktayız.

Ana malzeme kalitesinin yanında boyanın da 3’lü kartoteks dolabı ömrünü artıracağı muhakkaktır. Kullandığımız birinci sınıf elektrostatik toz boya sayesinde dosya dolapları her türlü iklim koşullarına ve paslanma gibi çevresel faktörlere karşı ekstra bir direnç sağlamaktadır.

Üçlü kartoteks dolabı için güvenlik de önemli bir parametredir. Gerek gün içindeki evrak güvenliği gerekse mesai dışı evrak güvenliği için firmamız, merkezi kilitleme sistemine sahip yedek anahtarlı kilit sistemi kullanmaktadır. Dolabın üst kısmına konumlandırılmış kilit sistemi sayesinde kilitleme sonrasında üç gözün de aynı anda kilitlenmesi büyük bir konfor sağlamaktadır.

Genel olarak çelik dolap, soyunma dolabı, dosya dolabı, compact dolaplar gibi isimlerle anılmaktadır. Çelik dolapları sadece sizin açabileceğiniz, şifreli ve kilitli olup sağlam ve dayanıklıdır. Çelik dolap; tiplerine göre değişiklik gösterir. Ebat ve boyutlarını seçebileceğiniz çelik dolap ürünleri fonksiyonel olarak da birçok ihtiyaca cevap vermektedir. Değerli eşyalarınızı çelik dolap içinde muhafaza edebileceğiniz gibi sadece sizin şahsi denetimizde olacağını da unutmayın. Çelik dolap renkleri; çoğu kullanım alanlarında siyah, beyaz, gri, metalik olmaktadır ancak arzu edildiği taktirde sipariş üzerine özel renk yapılabilir.

Çelik dolap alırken nelere dikkat etmek gerekir;

- Sağlamlığı ve dayanıklılığı
- Güvenliği, (kilit ve şifre sistemi)
- Hammaddesinin kalitesi
- Ağırlığı metalın kalınlığını verir
- Çelik dolap garanti belgesi ve süresi
- İç hacmi ve fonksiyonelliği (raf sistemi)
- Çelik dolabın satın alındığı yerin bakım ve servis hizmeti (çelik dolap açılamazsa, kilitli kalırsa)
- Boyasının dayanıklılığı
Ayrıca dosya dolapları, soyunma dolabı, ofis dolabı, malzeme dolabı,personel dolabı, işçi dolabı, klasör dolabı ,alet dolabı,takım dolabı gibi isimlerde almaktadır.


Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:


Üçlü Kartoteks ( Özlük Dosya ) Dolabı özellikle büro ve ofis ortamları için vazgeçilmez bir ürün haline gelmektedir. Personel özlük dolabı olarak, bu dolap sisteminde çok çeşitli dosya ve klasörün barındırılması ile ofis ve büro ortamında düzen sağlayan en önemli üründür.Ofis dolapları işlevselliklerinin yanı sıra ofisinizde, evinizde ve çeşitli çalışma alanlarında kargaşa ve dağınıklığı oradan kaldırmaktadır. Çelik dolap kategorisinde bulunmakta olan arşiv dolabı ; böylelikle istenilen ürüne kısa zamanda ulaşılabilmekte, zaman kaybını ortadan kaldırmak ve verimliliği arttırmaktadır.Askılı dosya dolabı olarak da bilinen beş çekmeceli çelik dolap modelidir..

Bayi olduğumuz üçlü kartoteks dolabı bölgeleri;

üçlü kartoteks dolabı adana, üçlü kartoteks dolabı adıyaman, üçlü kartoteks dolabı afyon, üçlü kartoteks dolabı ağrı. üçlü kartoteks dolabı amasya, üçlü kartoteks dolabı ankara. üçlü kartoteks dolabı antalya,üçlü kartoteks dolabı artvin,üçlü kartoteks dolabı aydın,üçlü kartoteks dolabı balıkesir,üçlü kartoteks dolabı bilecik,üçlü kartoteks dolabı bingöl, üçlü kartoteks dolabı bitlis.üçlü kartoteks dolabı bolu,üçlü kartoteks dolabı burdur,üçlü kartoteks dolabı bursa,üçlü kartoteks dolabı çanakkale,üçlü kartoteks dolabı çankırı,üçlü kartoteks dolabı çorum.üçlü kartoteks dolabı denizli, üçlü kartoteks dolabı diyarbakır,üçlü kartoteks dolabı edirne, üçlü kartoteks dolabı elazığ, üçlü kartoteks dolabı erzincan, üçlü kartoteks dolabı erzurum, üçlü kartoteks dolabı eskişehir, üçlü kartoteks dolabı gaziantep, üçlü kartoteks dolabı giresun, üçlü kartoteks dolabı gümüşhane. üçlü kartoteks dolabı hakkâri, üçlü kartoteks dolabı hatay, üçlü kartoteks dolabı ısparta, üçlü kartoteks dolabı içel (mersin),üçlü kartoteks dolabı istanbul, üçlü kartoteks dolabı izmir,üçlü kartoteks dolabı kars, üçlü kartoteks dolabı kastamonu, üçlü kartoteks dolabı kayseri. üçlü kartoteks dolabı kırklareli, üçlü kartoteks dolabı kırşehir,üçlü kartoteks dolabı kocaeli, üçlü kartoteks dolabı konya, üçlü kartoteks dolabı kütahya , üçlü kartoteks dolabı malatya. üçlü kartoteks dolabı manisa, üçlü kartoteks dolabı kahramanmaraş,

Servis hizmeti verilen üçlü kartoteks dolabı bölgemiz;

üçlü kartoteks dolabı mardin, üçlü kartoteks dolabı muğla, üçlü kartoteks dolabı muş, üçlü kartoteks dolabı nevşehir. üçlü kartoteks dolabı niğde. üçlü kartoteks dolabı ordu. üçlü kartoteks dolabı rize, üçlü kartoteks dolabı sakarya. üçlü kartoteks dolabı samsun. üçlü kartoteks dolabı siirt, üçlü kartoteks dolabı sinop. üçlü kartoteks dolabı sivas. üçlü kartoteks dolabı tekirdağ, üçlü kartoteks dolabı tokat. üçlü kartoteks dolabı trabzon, üçlü kartoteks dolabı tunceli. üçlü kartoteks dolabı şanlıurfa, üçlü kartoteks dolabı uşak. üçlü kartoteks dolabı van, üçlü kartoteks dolabı yozgat, üçlü kartoteks dolabı zonguldak, üçlü kartoteks dolabı aksaray. üçlü kartoteks dolabı bayburt. üçlü kartoteks dolabı karaman, üçlü kartoteks dolabı kırıkkale, üçlü kartoteks dolabı batman, üçlü kartoteks dolabı şırnak, üçlü kartoteks dolabı bartın,üçlü kartoteks dolabı ardahan. üçlü kartoteks dolabı ığdır. üçlü kartoteks dolabı yalova. üçlü kartoteks dolabı karabük, üçlü kartoteks dolabı kilis, üçlü kartoteks dolabı osmaniye, üçlü kartoteks dolabı düzce,